Voetbalvereniging SV Harskamp werd op 15 juni 1948 opgericht in Harskamp door een twintigtal jongeren uit het na de oorlog opbloeiende Veluwse dorp die de koppen bij elkaar staken. Nu gevestigd aan de Otterloseweg, bieden zij 200 leden voetbalplezier.  SV Harskamp heeft een kleurrijke geschiedenis. Zo is in hun jubileum boek (1948-2008) te zien hoe de club zich ontwikkeld heeft. Wat CabBizar vooral is opgevallen waren de gekostumeerde wedstrijden. Op een foto uit de jaren 60 was te zien dat spelers op Koninginnedag verschenen in de prachtigste kostuums. Zij speelden in jurken, boerenoverals, vliegenierspakken en nog bontere creaties de voetbalwedstrijd. 

Dit is precies wat er op 9 juni ook gaat gebeuren. Er zullen twee gekostumeerde voetbalwedstrijden plaatsvinden gespeeld door leden van SV Harskamp. Met het dorpsfeest wordt het erfgoed gevierd en daar hoort deze traditie van SV Harskamp bij!

Voor het mooiste kostuum is per wedstrijd een prijs te verdienen! Kijk je ogen uit naar de kostuums en moedig de spelers aan tijdens deze creatieve pot voetbal!