Programma 9 juni 2018

Hoofdprogramma

15:30 Opening

15:45 Voorstelling van leerlingen uit groep 3 en 4 van basisschool De Roedel, groep 3 en 4

16:00 Gekostumeerde voetbalwedstrijd door de senioren van SV. Harskamp

17:00 Voorstelling van leerlingen uit groep 5 en 6 van basisschool De Roedel, in samenwerking met vier ouderen van verzorgingstehuis Metje

17:15 Prijsuitreiking

17:30 Optreden van Muziekvereniging Excelsior Harskamp

18:00 Eten

19:45 Optreden Valentina Elèni

20:00 Optreden van Muziekvereniging Excelsior Harskamp

20:30 DJ Melvin van Ommen

Doorlopende activiteiten

  • Tekenhoek. Een hoek waar kinderen kunnen fantaseren en tekenen over hoe Harskamp er in de toekomst uit zou kunnen komen te zien.
  • Kletshoek. Een speciale plek die in het teken staat van verbinding. Woont u al jaren in Harskamp maar heeft u nog nooit die ene persoon aangesproken die u altijd tegenkomt in de Plus, of komt u helemaal niet uit Harskamp en bent u benieuwd naar echte Harskampse volksverhalen? Wees niet bang en ga het gesprek aan met elkaar, onder het genot van een kopje koffie en een koekje.
  • Filmvertoning. Naast alle activiteiten die te doen zijn in de oude bioscoop laten we haar ook weer één avond zijn waar zij officieel voor bedoeld was; een bioscoop waar de militairen heen konden voor ontspanning. Er zullen verschillende klassieke films worden gedraaid die allemaal ooit écht vertoond zijn in de bioscoop. 
  • Blotevoetenpad. Harskamp bevindt zich middenin het Veluwse landschap. Loop met je blote voeten over een pad gemaakt van allemaal verschillende en bijzondere ondergronden, die elk terug te vinden zijn in Harskamp. Herken jij alle plekken waar ze allemaal vandaan komen?
  • Excursie naar Galerie Zuid. Eén van de meest bijzondere plekken die CabBizar is tegengekomen tijdens haar verblijf in Harskamp is Galerie Zuid. Stap op de fiets en beleef onder begeleiding van een gids het geheime kabouterdorp van Harskamp; Harsbouterdorp!